Biztonsági ablakfólia, Betörésvédelem

6000 Ft/négyzetmétertől

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén.

Megnöveli a szilárdságot, törés esetén is egyben tartja az üvegfelületet és szilánkmentes törést biztosít, így óvja meg a környezetet az esetleges balesetektől és akadályozza meg az üvegen át történő behatolást.

Védelmet nyújt legyen szó akár balesetről, szándékos rongálásról, behatolásról, vagy elemi kárról.

Az ultraerős biztonsági fólia képes az üveget golyóálló és robbanásálló tulajdonságokkal is felruházni.

Figyelem! Kár esetén a biztosító csak abban az esetben fizet, ha a biztonsági fóliát oklevéllel rendelkező szakember rakta fel.


További fóliák...

Mit nyújt Önnel az ablakfólia?

Az üvegfólia egyedülálló védelmet nyújt a vakító napfény, a nem kívánt magas hőmérséklet, az emelkedő energia költségek és a berendezési tárgyak kifakulása ellen.

A függönyök, rolók, redőnyök és reluxák használatával ellentétben nem zárják el a belső teret és a külvilág szépségét.

Az üveg károsodása esetén szilánkmentes törést biztosít, az üveget a helyén és egyben tartva óvja meg a környezetet az esetleges balesetektől és akadályozza meg az üvegen át történő behatolást.

Az összes ablakfólia rendelkezik minden nemzetközi minősítési tanúsítvánnyal és MABISZ igazolással is. Több színben és árnyalatban rendelhetőek. Valamennyi fóliára garanciát vállal a gyártó.

Csapatunk a legmodernebb 3M, SunGard és Skyfol üvegfóliákat telepíti, hogy a legkorszerűbb védelemmel rendelkezzen a biztonság és a kényelem terén.

Az innovatív technológiák alkalmazása mellett nagy gondot fordítunk szakembereink képzésére is, ezért folymatosan részt veszünk a - közvetlenül az ablakfólia forgalmazói által tartott - szakmai felkészítéseken.